Tag

Polici

Polici rrugor

Publikuar më 07/09/2014

Polici rrugor ndalon një polic dhe i thotë: – Ju po e ngisni mabinën shumë shpejt. – Ç’është ajo fjalë. Unë po ecja sa është e lejuar. – A nuk…

Më Shumë

Polici dhe xhaja

Publikuar më 27/11/2012

Një xhaje nga fshati po shkonte me goamrin e tij për ne qytet te shiste dru. Ke unaza një polic qe e mbante veten për garip (kuller) e pyet xhajen.…

Më Shumë

Polici dhe majmuni

Publikuar më 24/10/2012

Dy shokë bisedojnë, njeri e pyet tjetrin se ku është dallimi në mes policit dhe majmunit?. Aty afër qëllon një polic duke i dëgjuar dhe menjëherë e kap njërin për…

Më Shumë

Polici dhe Biondja

Publikuar më 26/08/2012

– Ka qenë një polic duke e ruajtur një dyqan mallrash. Në mbrëmje ka filluar të bjerë shi. Del një biondinë në ballkon dhe i thotë: -Eja e hyrë brenda…

Më Shumë

Polici ne sherbim

Publikuar më 20/07/2010

Nje dite polici pyeti shefin: -Ku e kam sherbimin sot? Shefi i thote: -E shikon ate driten e kuqe atje larg? Deri atje e ke sherbimin- i thote shefi. Niset…

Më Shumë

Polici dhe traktoristi

Publikuar më 08/05/2010

Nje dite ne autostraden e Durresit, nje traktor po ecte me nje shpejtesi prej 150 km/h. (Po ku ecen traktori me 150 km/h?) Po nejse, i del ne rruge nje…

Më Shumë

Polici dhe shoferi

Publikuar më 05/12/2009

Ndalon një ditë polici një shofer në kundravajtje dhe i kërkon dokumentat. Shoferi i zënë ngusht mendohet dhe me në fund nxjerrë nga xhepi pasqyren dhe i’a tregon. Polici sa…

Më Shumë