Tag

mbreti

Mbretërimi

Publikuar më 24/07/2014

Kur në Angli, Xhorxhi IV hypi në fronin e mbretit, para tij u paraqit një kolonel, i cili pasi paraqitet i thotë: – Uroj që mbretërimi juaj të zgjasë derisa…

Më Shumë

Mbreti dhe Oborrtaret

Publikuar më 17/09/2011

Një here mbreti i mblodhi te gjithë oborrtaret dhe u tha: -Kur te kthehem te gjithë ata qe i dëgjojnë gratë te vendosen nga krahu i djathte dhe te gjithë…

Më Shumë

Nastradini dhe mbreti

Publikuar më 31/03/2011

E kish thirr mbreti Hajradinin edhe ja kish be 3 pytje! 1.Sa yje ka qielli? 2.Ku eshte mesi tokes? 3.Cka jam tu mendu une? Si mos ti dish per 1…

Më Shumë