Tag

Kali

Kali

Publikuar më 10/08/2011

-Nje njeri i pasur kishte nje kal qe e donte shume .Por kali nuk bente asnje gjest keshtu qe ai vuri nje shperblim qe ta benin per te qeshur .…

Më Shumë

Patkoi dhe fati

Publikuar më 29/04/2010

Një familje kishin ndërtu një shtëpi të re dhe që punët të ju shkonin për së mbari, ata donin që të vendosnin një patku kali tek dera e hyrjës. Para…

Më Shumë