Tag

Hajduti

Hajduti me eksperiencë

Publikuar më 17/07/2014

Dy persona nga Korsika bëjnë një grabitje në një bankë dhe shkojnë të qëndrojnë në një hotel. Më i riu i thotë tjetrit: – François! Ç’presim që nuk i numërojmë…

Më Shumë

Hajduti në Pazar

Publikuar më 13/11/2011

Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh. -Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet:…

Më Shumë

Hajduti vogel

Publikuar më 29/09/2011

Nje burre pasi del nga shtepia i veshur mire me nje kostum,i vihet mbrapa nje hajdut. -Sapo gjen mundesine hajduti i fut doren ne xhep po sgjen gje,ja fut ne…

Më Shumë

Hajduti

Publikuar më 06/05/2011

-Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh. -Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet:…

Më Shumë

Hajduti dhe pula!

Publikuar më 18/05/2010

Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t’i pastronte puplat. Sapo mbaroi…

Më Shumë