Tag

Gomari

Humbja e gomarit

Publikuar më 11/10/2011

Ndodhi një herë që një njeri humbi gomarin. – Ç’lumturi ! – Si ore je i gëzuar që humbe gomarin ? – habiteshin kalimtarët . – Jo përgjigjet njeriu .…

Më Shumë

Nastradini dhe Gomari

Publikuar më 20/07/2010

Ishte nje here nastradini dhe gomarin. Nastradini ka dal ne qytet dhe i ka tretur gomari. Ska dite cfar te ben, ka shkuar ne nje hotel dhe ka hyr poshte…

Më Shumë