Tag

Gjeli

Gjeli

Publikuar më 01/06/2012

Një fshatar ka nxjerrë në treg një gjel. Kalimtari i parë i drejtohet: – Paskeni gjel të mirë! A u kërcen pulave? – Po, po, pulave, patave, dhive, madje një…

Më Shumë

Gjeli shqiptar

Publikuar më 20/07/2010

Nje italian mbante pula shume, por kishte vetem nje gjel. Gjeli spo ja dilte mban me gjith ato pula sa nje dite cofi dhe gjeli. Vendosi italiani me ble nje…

Më Shumë