Tag

femijet

Matematikë martesore

Publikuar më 16/07/2014

Në fakt, vetë martesa është një matematikë e gjallë. – Si kështu? – Ajo fillon me një shumëfishim të premtimeve, vazhdon me shtim të anëtarëve të familjes me fëmijë. Kjo…

Më Shumë

Fëmija duke qarë

Publikuar më 25/12/2012

Një njeri duke udhëtuar sheh një fëmijë duke qarë dhe: -Çka ki axhit që po qanë? -Më ka humbur 1 euro! -Ja merre 1 euro nga unë! Pastaj fëmiu fillon…

Më Shumë

Fëmija

Publikuar më 28/10/2012

E thërret cigania burrin: – Shpejto se na ra djali në lumë, do të mbytet… Ndërsa ai ia kthen: – A ta nxjerr, apo bëjmë një tjetër?

Më Shumë

Te vegjel

Publikuar më 07/11/2011

-Te kujtohet kur ishim te vegjel dhe kur hipnin ne autobuz? -Une nxirrja bythen ne dritare dhe ti nxirrje surratin dhe te gjithe kujtonin se ishim binjake…

Më Shumë