Tag

Fëmija

Fëmija i parë

Publikuar më 19/08/2014

Një burrë tepër i emocionuar merr doktorin në telefon. – Doktor, si t’ja bëj? Po më lind gruaja dhe dhimbjet i ka shumë të shpeshta. – Fëmija i parë? Jo…

Më Shumë

Prindi i inatosur

Publikuar më 02/08/2014

Babai i një fëmije futet me rrëmbin në zyrën e mjekut të maternitetit. – Fëmija im është sterr i zi! Këtu me siguri ka ndodhur një ngatërresë. – Ashtu them…

Më Shumë

Fëmija zevzek

Publikuar më 01/07/2014

– Ti je më zevzeku i klasës, – po i thoshte mësuesja kujdestare një nxënësi. – Pa mblidhe pak mendjen, përse të dërgojnë prindërit në shkollë? – Edhe ata duan…

Më Shumë