Tag

doktori

Pagjumësia

Publikuar më 22/08/2014

Një fshatar drejtohet te mjeku, scpse vuante nga pagjumësia: – Mirëdita doktor, ju lutem më ndihmoni ju se unë nuk, vë ] gjumë në sy. Mjeku,i përgjigjet: Para se të…

Më Shumë

Doktori

Publikuar më 19/08/2014

Një doktor i ri i mburrej mikut të vet: – Kam zgjedhur një profesion të hatashëm. Ja, më thuaj ti ndonjë zanat tjetër ku gruaja mund të zhvishet lakurig para…

Më Shumë

Ndreka

Publikuar më 10/07/2014

Mjeku, takoi në rrugë Ndrekën, një pacientin e tij, e meqë ishte nga fshati nuk mundi të rrijë pa e thirrë: – Pse nuk po më flet o Ndrekë? –…

Më Shumë

Mjekimi

Publikuar më 10/07/2014

Një grua po i ankohej mjekut: – Djali im është mjaft i sëmurë. Ka dhimbje të forta në bark. – Çfarë ka ngrënë? – Fiq, por më duket se ishin…

Më Shumë

Pleqëria

Publikuar më 10/07/2014

– Ndiej dhimbje të forta në këmbën e majtë, – iu ankua një e moshuar mjekut. – S’ke çi ban zonjë! Janë hallet e pleqërisë. E ke nga mosha. –…

Më Shumë

Djali te doktori

Publikuar më 07/09/2011

Shkon djali tek doktori sepse kishte disa shqetësime shëndetësore. Doktori pasi e vizitoi e këshilloi: -Doktori: Duhet te praktikohesh me sporte te kesh një shëndet me te mire. -Djali: Po…

Më Shumë

Pacienti dhe doktori

Publikuar më 15/05/2010

Nje pacient i moshuar pyet mjekun e tij: -Doktor,a mendoni se mund te rroj edhe 20 vjet? -Ju pelqen te hani shume? -Jo. -A pini? -Jo. -A pini duhan? -Jo.…

Më Shumë