Tag

Cifuti

Nastradini dhe Cifuti

Publikuar më 20/07/2010

Nje here Nastradin efendiu kish mbetur fyshek pa leke dhe shkoi nen penxhere te nje cifuti te pasur dhe atje unjet ne gjunje e i lutet zotit: Me jep njeqind…

Më Shumë