Tag

Cifti

Natën vonë

Publikuar më 05/06/2014

Një çift të moshuarish po ndiqnin “Miss Shqipëria”. Burrin kishte kohë që e kishte zënë gjumi. Ndërkohë e zgjon e shoqja. – Zgjohu o burrë se u bë 12 por…

Më Shumë

Te sapo fejuarit

Publikuar më 29/05/2014

A mund ta lësh duhanin? Do të përpiqem. Po alkoolin? Qysh sot. A mund të kërkoj diçka tjetër me të lënë është? Po. Atëherë po të lë ty.

Më Shumë

Cifti modern

Publikuar më 06/11/2011

Mashkulli zbuloi armet, dhe shpiku gjahun. -Gruaja zbuloi gjahun, dhe shpiku peliçet Mashkulli zbuloi ngjyrat, dhe shpiku pikturat Gruaja zbuloi pikturat, dhe shpiku trukun Mashkulli zbuloi agrikulturen, dhe shpiku ushqimin…

Më Shumë