Tag

Chuck Norrisi

Chuck Norrisi duke notuar

Publikuar më 06/08/2012

Chuck Norrisi duke notuar në det e gërvisht këmbën dhe këmba pikon gjak. Pasi peshkaqenët e ndjejnë erën e gjakut dhe e kuptojnë se është gjaku i Chuck Norrisit, ikin…

Më Shumë