Tag

burri

Nuk ka dalë për qejf

Publikuar më 16/05/2014

– Alo familja Karkaleci? – Po unë jam i biri. – Në shtëpi është babi? – Jo ka dalë! – Me siguri për tu dëfryer ndokund? – Jo, jo ka…

Më Shumë

Zihen burri me gruan

Publikuar më 17/12/2012

– Do të kisha kaluar më mirë sikur të martohesha me vetë djallin, thotë gruaja. – Martesa në mes të familjarëve është e ndaluar me ligj, ia kthen burri.

Më Shumë

Burri xhentil

Publikuar më 05/11/2011

-Nëse një burrë i hap derën e makinës gruas te jeni te sigurte qe: -Ose gruaja eshte e re ose makina.

Më Shumë

Burri qe beson te zoti

Publikuar më 08/09/2011

Pas disa oresh vinte permbytja dhe nje burre hipen ne tarace. Vjen nje varke dhe i thote per ta marre por ai thote se e mbron zoti. -Me vone vjen…

Më Shumë