Tag

biondja

Polici dhe Biondja

Publikuar më 26/08/2012

– Ka qenë një polic duke e ruajtur një dyqan mallrash. Në mbrëmje ka filluar të bjerë shi. Del një biondinë në ballkon dhe i thotë: -Eja e hyrë brenda…

Më Shumë

Biondja dhe papagalli

Publikuar më 06/04/2012

Ne nje parukeri pronarja kishte vendosur nje papagall gjithe ngjyra ne hyrje te parukerise. Cdo here kur nje bionde kalonte perpara parukerise papgalli i theriste: – Ej, Prosti! Ej, Prosti!…

Më Shumë

Brunja dhe Biondja

Publikuar më 23/08/2011

-Ishin dy vajza një Brune e shëndosh dhe një Bionde shume e dobët. -Një dite dy vajzat takohen ne qytet dhe Brunja e shëndoshë shikon për një kohe te gjate…

Më Shumë

Biondja:I Don’t know

Publikuar më 04/08/2011

-Biondja duke ecur rrugës e ndalë një kalimtar rasti. Më fal a e di se çfarë do të thotë “I don’t know” në shqip? -Nuk e di” -O Zot askush…

Më Shumë

Delet dhe biondja

Publikuar më 01/07/2011

Shkon biondja në katund dhe sheh një çoban duke ruajtur delet. Sa vjeçare është kjo delja? Ajo dele është dyvjeçare. E qysh e din ti se sa vite i ka?…

Më Shumë