Tag

Berberi

Berberi

Publikuar më 03/09/2014

Një ditë një polic shkon tek berberi për tu qethur. Duke bërë muhabet berberi i thotë: – E dini ju ça e kam djalin e gruas? – Polici:  djalë halle…

Më Shumë

Tek berberi

Publikuar më 28/11/2012

Tek berberi, berberi me një klient po bisedojnë, ndërsa një klient tjetër është ulur dhe po lexon gazetën. Thotë berberi: – Në këtë botë ka disa zanate vërtet të poshtra,…

Më Shumë

Berberi

Publikuar më 11/04/2011

-Nje berber llafazan I thote nje klienti te zakonshem: – A e more vesh ne 2 janar do te ngordhin te gjitha kafshet e botes dhe ne 4 janar do…

Më Shumë

Djali Dhe Berberi !!

Publikuar më 14/05/2010

Shkon nje cun, fut koken ne berberhone dhe pyet berberi. Sa duhet me prit per i te qethme? 2 ore i thote berberi se kom njerez. mas nja dy ditesh…

Më Shumë