Shiu po bie dhe jashte…

Publikuar më 27/03/2017

Tek po binte shi nje polic po ruante nje dyqan.Shitesja i thote policit.
Shitesja – zoti polic futuni brenda se po bie shi
Polici – ju faleminderit por po bie dhe jashte…

Të ngjashme

Ska komente

Komento