Polici ne qerdhe

Publikuar më 09/02/2017

Vjen polici te marre femine e vet ne qerdhe(KOPESHTE) dhe e pyet edukatoria:
– Zotni cili femij eshte i juaji?
– Ska lidhje, ma jep cilindo – i thote polici dhe ashtu do ta kthej neser ne mengjes.

Të ngjashme

Ska komente

Komento