Paniku

Publikuar më 11/10/2011

Tri shoqe duke pirë kafe dhe duke biseduar:
Thotë e para: Para tri ditësh ia gjeta burrit tim 3 kondoma në xhep.
Edhe çfarë ke bërë me ta?, e pyet shoqja e dytë.
I shpova me gjilpërë!
Shoqja e tretë alivanoset…

Të ngjashme

Ska komente

Komento