RSS
 

Gjyshi le trashëgimin

19 Aug

- Dua të ta lë fermën time që përfshin ara, traktorë dhe gjësende tjera, në vlerë prej 1.998.234 dollarësh.
Nipin e kapin dridhjet nga gëzimi se u bë milioner:
- Gjysh sa i mirë që je, unë gjithmonë jam sjellë keq me ty, nuk e paskam ditur se ke fermë. E ku ndodhet ajo?
- Në Facebook… – thotë gjyshi në frymën e tij të fundit…

 
 

Liretat

18 Aug

- Zotëri, – i drejtohet një djalë i ri një zotërie.
- Jam i huaj dhe s’e njoh Milanon. A do të kishit mirësinë dhe të më tregonit një vend ku të haja bukë për dhjetë lireta? Sigurisht. Shikoni aty. Tamam si bari në qoshe të rrugës. Aty do të gjeni atë që bën për ju. Shumë faleminderit. Gjersa jeni aq i mirë, a mund të më thoni se ku mund t’i gjej dhjetë liretat?

 
 

Tatuazhet

18 Aug

Një grua ka si tatuazh mbi gjinjtë fytyrat e dy dashnorëve të saj të parë. Natën e dasmës i shoqi e merr ketë fakt me filozofi:
- Po mendoi, pas ndonjë viti sa do t’u zgjatet turiri…

 
No Comments

Posted in Meshkujt

 

Për fat

18 Aug

Dy fëmijë, të ulur për të ngrënë diçka, bisedojnë me njëri-tjetrin.
Beni: “Ore edhe ju në familjen tuaj, luteni në tryezë, përpara të hani drekë ose darkë?”
Goni: “Jo, s’kemi probleme të tilla, fatmirësisht nëna ime… gatuan shkëlqyeshëm”.

 
 

Burri dhe biondia

18 Aug

Si përfundim, pasi kalojnë orë duke biseduar, ajo e pyet nëse mund ta shoqëronte në shtëpi.

Kur mbërrijnë në periferi, në një moment, burri ndalet në një rrugë të errët dhe i drejtohet biondes:

“Nëse unë tani tentoj të të përdhunoj, ti çfarë bën, do kërkosh ndihmë?”

Ajo: “Pse, i vetëm nuk ia del dot e?”.

 
 

Biondja dhe ariu

17 Aug

E kërkojnë të gjithë, nga zbutësit e deri te policët. Një kalimtar i marrë në pyetje, dëshmon se e ka parë ariun, duke ndjekur një vajzë në një shtëpi.

Menjëherë, policët lokalizojnë vendin dhe pasi hyjnë me kujdes në shtëpi, në një cep të saj dëgjojnë vajzën, bionde, që i drejtohet ariut:

“Unë u tregova e mirë me ty. S’dua gjë tjetër në këmbim, vetëm të më dhurosh atë peliçen që ke veshur…”

 
 

Tek gjinekologu

16 Aug

Një grua shkon e shqetësuar tek gjinekologu.
- Doktor, jam dy jave me vonese
- Kishte shume trafik zonje…?

 
 

Monedha

15 Aug

Kjo skenë zhvillohet ne Gjenovë. Tomazoja i vogël gëlltitur një monedhë njëqindliretëshe dhe i zihet fryma. Shumë e trembur, nëna e fëmijës fillon të ulërijë:
- Karl Karlo! Vrapo! Tomazoja ynë i vogël, gati po vdes nga marrja e frymës:
- Qetësohu, Rozë, qetësohu! Pa të arsyetojmë një çikë! Të duket me vend të harxhosh tridhjetë mijë lireta, që të fitosh prapë njëqind? Do të ishte çmenduri!

 
 

Vajza

15 Aug

Një vajzë në moshë bindet se, ashtu si pohon mjeku, është shtatzënë.

Thërret:
- Mallkuar qofshin ata të mbrojtjes qytetare!
Le të vijn dhe njëherë e të flasin për frymëmarrje artificiale!

 
 

Dy njerëz në një varr

15 Aug

Pas vizitës, teksa po i drejtohen daljes, fëmija pyet të ëmën:

“Mami, a varrosen ndonjëherë dy vetë në të njëjtin varr?”

E ëma: “Sigurisht që jo, bija ime! Po përse pyet?”

Vajza: “Sepse në këtë varr është shkruar: ‘Këtu prehet një avokat dhe një burrë i ndershëm…”.

 
 
Faqe 2 prej 29412345678910...203040...Fundi »