Me ke je ne boteror?

Publikuar më 12/10/2015

Bisede midis 2 bjondeve. -Me ke je ne boteror?
-Me Barcelonen, po ti?
-Un me Milanin.
-Ok, po dhe Michael Shumacker nuk esht keq.

Të ngjashme

Ska komente

Komento