Majmunët

Publikuar më 03/03/2016

Hyp djali në dru dhe po hante babane. Vijnë shokët e i thonë:
– Zbrit ore, majmunët kaherë kanë zbritur nga druri!
– Po e shoh!

Të ngjashme

Ska komente

Komento