Luanët

Publikuar më 13/11/2010

Diku në det dy luanë të arratisur nga kopshti zoologjik ecin nëpër plazh. Njëri luan i thotë tjetrit:
“Nuk i kuptoj këta njerëzit, kulmi i sezonit dhe askush nuk guxon të del në plazh!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento