Laje djalin

Publikuar më 13/02/2017

Gruaja e nastradinit e thirri nastradinin dhe i tha:Ku ku per mu o nastradi ja kum la teshat djelit e jon zvoglU. Kurse nastradini i tha:Ani moj laje edhe djalin qe ti bijen taman

Të ngjashme

Ska komente

Komento