Category

Taksistat

Taksi

Publikuar më 25/12/2011

Ni skelet qysh osht tu hec nëpër qytet e sheh kerrin e t’deknive edhe ja nis me piskat: TAKSI! Për sa pem qon deri n’shpi?

Më Shumë

Kulmi i dehjes:

Publikuar më 06/12/2011

Futesh në taksi dhe taksisti të pyet: “Ku ki me shku?” E ti i përgjigjesh: “Çka po ta ndien ty!”

Më Shumë

Taksisti dhe pijanecet

Publikuar më 26/10/2011

Shoferi e kuptoi qe ata ishin te pire, ndezi makinën, e fiku menjehere dhe u tha “arritëm” I pari i dha leket…. I dyti e falënderoi ndërsa i treti i…

Më Shumë

Mallkimi

Publikuar më 04/07/2011

Mallkimi më i keq për një taksist: Dhashtë Zoti që ora e rrymës në shtëpi të ecë si taksimetri!

Më Shumë

Taksisti

Publikuar më 06/12/2009

Gjakovari pyet taksistin në aeroportin e Prishtinës: “Sa kushton deri në Gjakovë?” “50 euro”, përgjigjet taksisti. “A bën ma lirë?” “Jo nuk bën”, përgjigjet taksisti dhe niset. Gjakovari vrapon pas…

Më Shumë