Category

Studentët

Studentja dhe pedagogu

Publikuar më 09/09/2016

Nje pedagog ne universitet po u komunukonte studenteve rezultatet e provimit,ku njera nga studentet nuk kishte marre note kaluese. Sapo degjoi rezultatin, studentja iu drejtua ashper dhe zhume e indinjuar:…

Më Shumë

Studenti dhe peshku i artë

Publikuar më 16/04/2016

Një student e zë një peshk të artë. Më lësho dhe do ta plotësoj një dëshirë – thotë peshku. Si një? A nuk janë tri? – pyet me habi studenti.…

Më Shumë

Inspektori dhe nxënësit

Publikuar më 29/03/2016

Një inspektor arsimi duke dashur të dinte sa kuptonin nxënësit u bënë këtë pyetje: – Nëqoftëse një rrugë ka gjatësi 200 metra dhe gjerësi dhjetë metra, sa vjeç jam unë?…

Më Shumë

Profesori i kimis

Publikuar më 10/02/2016

Në Gjirokastër një profesor kimie pyet nxënësit: – Nëse do të fus orën time të dorës në këtë enën e mbushur me elementë kimikë, si mendoni ju, do shkrijë? Një…

Më Shumë

Në fakultet të mjekësie

Publikuar më 26/11/2015

Në një fakultet mjekësie profesori pyet studentët: -Cili është ai organ i trupit të njëriut që rritet 8 herë nga përmasa fillestare? E gjithë klasa në qetësi, përveç një studenteje…

Më Shumë

Astriti

Publikuar më 27/09/2015

– Kjo është e tmerrshme, – bërtiti mësuesja. – Ti Astrit fle gjithë orën e mësimit. Nga do të mësosh ti! – Në ëndërr po shikoja pikërisht një orë mësimi,…

Më Shumë

Arsyetimi i nxenesit

Publikuar më 13/08/2015

Del gjyshi dhe e therret benin nga dritarja: -beni mor beni hajde futu shpejt ne shpi se po kalon mesuesja jote e te shef duke luajtur,a i ke thene qe…

Më Shumë

Mirupafshim koleg

Publikuar më 08/04/2015

NXENESI – PROFI PROFI — Ti je gomar….. NXENESI — Po prof te gjith ne klas gomer jemi pa perjashtime.. PROFI — Dil jasht gomar!!!! NXENESI — Mirupafshim koleg…..

Më Shumë