Category

Profesioni dhe Puna

Sampisti dhe SHefi

Publikuar më 02/03/2017

Ne garden e shqiperis kishin sjellur radiomarese te reja, dhe shefi si i zgjut qe ishte i mblodhi te gjithe dhe do i shpjegonte se si funksonionin, e shikoni ate…

Më Shumë

Pronar kam uri

Publikuar më 27/12/2016

Pas pak i lodhur shqiptari, i thote pronarit: – Pronar kam uri… Pronari i therret gruas: – Grua sill nje gote uje. E pi shqiptari. Perseri i thote pronarit: –…

Më Shumë

Hotelxhiu

Publikuar më 27/12/2016

Klienti hyn ne nje hotel dhe pyet per cmimet e dhomave. – Ne katin e pare dhomat kushtojne 400 dollare, ne te dytin 300, ne te tretin 250 dhe ne…

Më Shumë

Gjuetar elefantesh

Publikuar më 27/12/2016

Nje i papune, paraqitet ne zyren punedhenese. – Profesioni? E pyet zyrtari. – Gjuetar elefantesh ne Rumani. – Por, ne Rumani nuk ka elefante. – Po prandaj jam I papune.

Më Shumë