Category

Profesioni dhe Puna

Enveri dhe plaku

Publikuar më 15/04/2017

Thone se Enver Hoxha pati therritur njehere nje plak te vjeter qe t/i tregonte perralla. Keshtu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule per t/ia treguar perrallat…

Më Shumë

Zyra e taksave

Publikuar më 11/04/2017

Nje leter anonime vjen ne zyren e taksave: – Nuk kam mundur te fle keto kohet e fundit per shkak te mos deklarimit te sakte te fitimeve qe kam marre…

Më Shumë

Biznesmeni

Publikuar më 26/03/2017

Nje biznesmen i pasur qyteti po qendronte ne nje hotel fshati. Nje mengjez, ndersa po hynte ne dhomen e ngrenies se hotelit, I vetmi qiraxhi I ulur ne nje tavoline,…

Më Shumë

Doganieri

Publikuar më 25/03/2017

Zbret nje alamet gpoi nga trageti, e veshme mire, e mbajtme mo, por me hijen e kuckes… i afrohet doganieri dhe i thote: Motre, sa e ke pazarin?! Uah si…

Më Shumë

Basti

Publikuar më 24/03/2017

Tha klienti: – Ah, jo, nuk do te porosit kerpudha. – Ato gati sa sme helmuan javen qe shkoi. Kamarieri u perul me kofidence mbi tavoline dhe iu pergjigj: –…

Më Shumë

Gruaja ime

Publikuar më 23/03/2017

Anija ndalon ne nje port dhe te gjithe marinaret vershojne ne toke me perjashtim te njerit. Kapiteni e pyet: – Po ti, ske nje grua ne kete port? – Kam,…

Më Shumë