Category

Policët

Policia ne vendin e krimit

Publikuar më 21/12/2016

Nje grua vret burrin dhe policia mberrin ne vendin e krimit . Polici merr shefin ne radio per ti raportuar ngjarjen – Shef, gruaja e ka goditur trupin rreth 6…

Më Shumë

Zoti polic cfare ben aty ?

Publikuar më 15/12/2016

Nje polic kishte hipur ne nje peme, e nje kalimtar e shikon dhe e pyet: Zoti polic cfare ben aty ? Polici i pergjigjet :- Po ha kumbulla, Hajde gomar,…

Më Shumë

Berberi dhe Polici

Publikuar më 26/10/2016

Një dite një polic shkon tek berberi për tu qethur. Duke bere muhabet berberi i thotë: – E dini ju ca e kam djalin e gruas? – Polici: djalë halle…

Më Shumë

Pinguinet me syze

Publikuar më 26/08/2016

Nje polic shef njerin qe po ngiste nje kamion te mbushur me pinguina mbrapa. E ndalon dhe i thote: – Ku shkon me gjithe keta pinguina ti? Coji ne kopsht…

Më Shumë

Radjot e reja

Publikuar më 31/05/2016

Ne nje rajon policie te tiranes erdhen radjot e reja dhe shefi ja u shperndau policeve dhe ja u shpjegoi se si funksionojn. Mbasi mbaroj, ai pyeti nese kishte dikush…

Më Shumë

O japrak, o japrak

Publikuar më 30/05/2016

Nje djal i vogel sa her qe kalonte ne kryqezimin e qytetit kthehej nga polici qe qendronte ne kryqezim dhe i theriste ” o japrak, o japrak”. Zgjati ky muhabet…

Më Shumë

Si te shkon ora?

Publikuar më 29/05/2016

Dy polic sherbimi u futen ne nje dyqan orash dhe blene njeri nje ore qe i rezistonte ujit dhe tjetri ore me kuarc. Pas disa ditesh po benin sherbim perseri…

Më Shumë