Category

Policët

Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici

Publikuar më 09/06/2017

Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici: 1. Veshje solemne (2 shkronja)……………zi 2. Thirrje telefonike (3 shkronja) ……………xrr 3. Qytet në Itali (3 shkronja) ……………Rom 4. Lloj kafshe me shtëpizë (3…

Më Shumë

Pse po gënjen?

Publikuar më 16/05/2017

Gruaja: “Pse po gënjen, ti ishe duke shkuar 70 km/h”. Burri: “Moj ti, mos fol”. Polici: “Po ju s’keni vënë as rripin e sigurisë”. Burri: “Por unë e hoqa tani,…

Më Shumë

Zezaku nëpër Prishtinë

Publikuar më 27/04/2017

Shëtit zezaku nëpër Prishtinë, dhe duke ecur e gjenë një letër-njoftim. Pa u menduar shumë, e futë në xhep. Pas pak, e ndalon një polic (SHPK) dhe i thotë, letërnjoftimin.…

Më Shumë

Kali dhe polici

Publikuar më 27/04/2017

Cili është dallimi prej kalit dhe policit? – S’ka asnjë dallim. Kurrë nuk e din se, kur, cili të godet!

Më Shumë

Officer Asllani

Publikuar më 27/04/2017

Kthehet nga patrullimi officer Asllani. Si kalove, e pyet shefi. Mirë, shef ia kthen polici, por “Më sulmoi një kurvë…” Besoj që e ke injoruar, i thotë shefi!!!? – Po…

Më Shumë

Shiu po bie dhe jashte…

Publikuar më 27/03/2017

Tek po binte shi nje polic po ruante nje dyqan.Shitesja i thote policit. Shitesja – zoti polic futuni brenda se po bie shi Polici – ju faleminderit por po bie…

Më Shumë

Pse i hapni gropa?

Publikuar më 18/03/2017

2 police donin te dilnin ne fotografi dhe filluan te hapnin gropa. I pyet fotografi: pse i hapni ati gropa?- I duam pozat pergjysem. ia kthyen ata. Pastaj filluan te…

Më Shumë

Mashkull është?

Publikuar më 18/03/2017

Dy policë që i kishte zënë vapa po rrinin nën hijen e një peme të madhe, kur njëri prej tyre ngre kokën dhe pyet tjetrin: – Si mendon ti, të…

Më Shumë

Polici ne qerdhe

Publikuar më 09/02/2017

Vjen polici te marre femine e vet ne qerdhe(KOPESHTE) dhe e pyet edukatoria: – Zotni cili femij eshte i juaji? – Ska lidhje, ma jep cilindo – i thote polici…

Më Shumë