Category

Pijanecët

Pse po gënjen?

Publikuar më 16/05/2017

Gruaja: “Pse po gënjen, ti ishe duke shkuar 70 km/h”. Burri: “Moj ti, mos fol”. Polici: “Po ju s’keni vënë as rripin e sigurisë”. Burri: “Por unë e hoqa tani,…

Më Shumë

Ej unë jam babai yt…

Publikuar më 22/11/2016

Një pijanec e kish bere zakon qe çdo nate te kthehej ne shtëpi i dehur… Sapo hyn ne shtëpi ai i drejtohet: – Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe…

Më Shumë

Pijëtaret

Publikuar më 18/11/2016

Zemër, a të dukem e bukur? – Më jep edhe një mundësi tjetër shpirt, jam akoma te gota e parë e whisky…

Më Shumë

Ej po flas une…

Publikuar më 10/10/2016

– Kujtimo, asnjehere nuk me kushton vemendje kur flas, degjon vetem ato gjera qe te interesojne.. – Ke shume te drejte, po marr nje birre meqe ra fjala..

Më Shumë

Shishja e rakise

Publikuar më 03/09/2016

– Kur e ndjej qe po me afron gripi vishem trashe rri ne shpi dhe marr prane vetes nje shishe raki.Pas nje ore gjithcka ka mbaruar. – Cili gripi? –…

Më Shumë

I dehuri dhe bandera

Publikuar më 08/06/2016

Ni i pite drras tu shku te shpija nalet e i thot ni personi: “M’fal, a po m’tregon sa shenja i ko n’ftyre?” Ai e kqyr mire edhe i thote:…

Më Shumë