Category

Nastradini

T’boft mire

Publikuar më 13/02/2017

O kon nasradini i ka thon nona vet shko bleje 1 kg fiq edhe ka te shkojsh thuje fjalen fiq per mos me harru edhe ky menon qe i ka…

Më Shumë

Laje djalin

Publikuar më 13/02/2017

Gruaja e nastradinit e thirri nastradinin dhe i tha:Ku ku per mu o nastradi ja kum la teshat djelit e jon zvoglU. Kurse nastradini i tha:Ani moj laje edhe djalin…

Më Shumë

Muri

Publikuar më 13/02/2017

Nastradin si gjithmon ai te gjith njerzit i ka rrejt po njoni ka then se mu nuk mundesh me rrejt edhe e ka pa nastradinin pshtetun ne muri dhe i…

Më Shumë

Fati i paeksploruar

Publikuar më 20/12/2016

Nastradini po ecte në një rrugicë kur dikush rrëshqiti nga një cati, dhe ra mbi zverkun e tij. I rëni nuk pësoi asgjë por Nastradini u dërgua në spital. Disa…

Më Shumë

Mëso si të mësosh

Publikuar më 20/12/2016

Nastradini dërgoi një djalë që ti sillte ujë nga burimi. – Kujdes se mos thyen shtambën, i tha, dhe i dha djaloshit një shuplakë. Një kalimtar pyeti Nastradinit, se përse…

Më Shumë

Jo kaq e lehtë sa duket

Publikuar më 20/12/2016

Një vejushë erdhi në gjyqin e Nastradinit dhe tha: – Jam shumë e varfër. Djali im i vogël ha sasi të mëdha sheqeri, dhe në të vërtetë i është bërë…

Më Shumë

Nastradini në Bursë

Publikuar më 01/12/2016

Nastradini u ndal për punë në Bursë dhe donte të blinte në pazar shallvare të leshta për pesëmbëdhjet akça. Ai e porositi që t’ia mbështillte shallvaret dhe kur u bë…

Më Shumë

Një nate gruaja

Publikuar më 30/11/2016

Një nate gruaja u zu me nastradinin, idha të shtyre dhe e rrokullisi neper shkalle. Komshia e ndjeu zhurmen dhe të nesermen e pyeti nastradinin. – Cfar ishte gjith ajo…

Më Shumë

A fluturon devja

Publikuar më 30/11/2016

E pyet nji njeri Nastradinin: – A fluturon devja? – Nastradini thot PO, vec duhet me gjet nje budalla qe e beson.

Më Shumë

Nastradini në parajs

Publikuar më 30/11/2016

Shkoi nastradini në parajs dhe po shikonte nepër mure disa ora dhe e pyet ëngjëllin… Pse jan këto ora në parajs? Me to masim korropsionin nepër bot thot ëngjëlli, nvaret…

Më Shumë