Category

Mësuesit dhe Nxënësit

Energjija elektrike

Publikuar më 24/08/2016

Arsimtari i fizikës i pyet nxënësat prej nga e ka prejardhjen energjija elektrike një nxënës e ngrit dorën dhe thot:energjija elektrike e ka prejardhjen nga kopshti zeologjik arsimtari i thot…

Më Shumë

c

Publikuar më 30/05/2016

Një nxënës i klasës së gjashtë i thotë Mesueses: – Mendoj se jam tepër i mençur për të qëndruar në këtë klasë. Do të kisha dashur të shkoj direkt në…

Më Shumë