Category

Mësuesit dhe Nxënësit

2+2 ?

Publikuar më 18/03/2017

Një Ditë Mësuesja duke i përfunduar Notat dhe i erdh reni Agimit,pe pyet sa bajnë 2+2 ? Agimi u përgjigjë, 4.bajnë, Mësuesja-ulu Agim 5-she. Agimi -e dita që bajnë 5-së…

Më Shumë

Cili magjistar erdhi…

Publikuar më 09/02/2017

Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur, e jëma fillon të bërtasë…Bobo..ctë ndodhi, ndonjë aksident? – Jo ..e ka fajin magjistari. Cili magjistar – Erdhi ne shkollë për shfaqja.…

Më Shumë