Category

Kafshët

Krokodil i vogël

Publikuar më 18/01/2016

Një krokodil i vogël i thotë të atit: – Babi, po unë do kem ndonjë ditë shumë para? – Po bir! – Po kur babi? – Kur të bëhesh portofol…

Më Shumë

Cfare di te beje ky papagalli?

Publikuar më 15/12/2015

Sa kushton ky papagalli? 200 euro. -Po cfare di te beje ky qe kushton kaq shume? Po di anglisht, frengjisht, spanjisht… – I dyti sa kushton? 400 euro. 400???!!! Epo…

Më Shumë

Gjeli i vjeter

Publikuar më 21/06/2015

Nje fshatar bleu nje gjel te ri per kotecin e e tij,, Gjeli ii vjeter e paralajmeroi: – Mund te zgjedhesh cilen pule te duash pervec Kuqalashes,ajo eshte imja.. Me…

Më Shumë

Lopa apo derri

Publikuar më 06/05/2015

Një herë Tafa po kontrollonte nëpër revista për një kokë lope për model. Një shokë i tij për të bërë humor i jep portretin e njërit prej anëtarëve të zyrës.…

Më Shumë

Mizat e mbytura

Publikuar më 01/04/2015

– Mami, mami, sot i kam mbytur pesë miza femra dhe katër meshkuj – thotë djali. – E si e di cilat janë femra, cilat meshkuj? – pyet nëna kurioze.…

Më Shumë

Nuk u lodhe duke…

Publikuar më 16/02/2015

Nuk u lodhe duke e mbajtur gjithë jetën atë zhguall, zonja breshkë? Ti paske nevojë për një pasqyre të shohësh veten tënde, kërmill efendi.

Më Shumë

Luani dhe vlonjati

Publikuar më 20/01/2015

Dalja e tij nga kafazi i hekurt i kopshtit zoologjik shkakton një alarm te vërtetë ne mjediset përreth, pasi ne atë kohe ishte edhe orari i vizitave te qytetareve. Punonjësit…

Më Shumë

Gabimi i ariut

Publikuar më 16/11/2014

– Çfarë do të bëje ti po ta sulmonte ariu gruan tënde në mal? – Asgjë, nuk do të isha përzier. Vet e ka sulmuar, tash le të shpëtojë prej…

Më Shumë