Category

Kafshët

Kafshet e pyllit

Publikuar më 10/03/2017

Duke luajtur kafshet e pyllit futboll. Elefanti e le lojen. Shkon ariu e pyet pse e le lojen? Elefanti -po ku luhet me miun ai te shtyn me trup…

Më Shumë

Banjo me muzike

Publikuar më 29/08/2016

Ishin kafshet e pyllit dhe kishin ndertuar nje banjo me muzike nga brenda. U fut luani brenda dhe mbasi maroi pune doli dhe i tha te tjereve: – Ah sa…

Më Shumë

Kesulkuqja dhe ujku

Publikuar më 28/08/2016

Kesulkuqja po ecte neper pyll qe te shkonte te shtepia e gjyshes qe ishte e semure. Duke ecur kur shf ujkun te fshehur pas nje shkurre.- O ujk te shof,…

Më Shumë

Ariu Polar

Publikuar më 11/06/2016

Ni ari polar e vet nanen e vet: “Mami, a jom une ari polar?” “Po mamit, ti je ari polar..” “E babi a esht’ ari polar?” “Edhe babi esht’ ari…

Më Shumë

Ariu dhe gjahtari

Publikuar më 06/04/2016

Shkon nje gjatar per te vrar ariun. Ariu i del pa pritur i rremben pushken dhe perdhunon gjatarin. Nga inati gjatari te nesermen merr kallashin dhe shkon ne pyll per…

Më Shumë

Te veterinari

Publikuar më 29/03/2016

Po i thotë veterinari zonjës, e cila kishte ardhur tek ai dhe e kishte lutur për kontroll. – Zonjë, keni gabuar, unë i shëroj shtazët e ju duhet të shkoni…

Më Shumë

Luani e demi tu pi

Publikuar më 09/03/2016

Rrinin luani e demi pranë banakut dhe po pinin. I bjen luanit telefoni mobil. Paraqitet ai, ishte gruaja e tij: – Eja në shtëpi, mjaft ndejte në kafene, po të…

Më Shumë

Luani e demi

Publikuar më 03/03/2016

Rrinin luani e demi pranë banakut dhe po pinin. I bjen luanit telefoni mobil. Paraqitet ai, ishte gruaja e tij: – Eja në shtëpi, mjaft ndejte në kafene, po të…

Më Shumë

Majmunët

Publikuar më 03/03/2016

Hyp djali në dru dhe po hante babane. Vijnë shokët e i thonë: – Zbrit ore, majmunët kaherë kanë zbritur nga druri! – Po e shoh!

Më Shumë