Category

Politikanet

Deputetet parlamentar

Publikuar më 08/06/2017

Një gazetar shumë deputetëve parlamentar u dërgoi ftesë luksoze, në të cilën shkruante: -Kemi nderin t’ju ftojmë që me praninë tuaj ta ndritni rastin solemnë të zbulimit të bustit të…

Më Shumë

Koha e Zogut

Publikuar më 17/04/2017

Njehere ne Shqiperine komuniste zbret nje grup malesoresh per te vizituar Durresin. Disa te derguar nga Partia shoqeronin malesoret dhe u tregonin se cfare kishte ndertuar Partia. Partia kishte bere…

Më Shumë

Puna e politikes

Publikuar më 09/02/2017

Nje djalosh shkon ne shtepi dhe i thote te jatit Baba ne shkolle na kerkojne nje pergjigje neser dhe ka mundesi qe te na bejne hartim me kete teme Po…

Më Shumë

Bajroni

Publikuar më 01/09/2016

Gjate nje dreke te shtruar per nder te tij, Bajroni tha: – Cfare ndryshimi! Ketu ne tavoline hapet goja plot, ndersa ne parlament….bosh.

Më Shumë

Xhaxhi Enver i merzitur

Publikuar më 27/08/2016

Nje dite shoku Enver u merzit shume dhe ata humoristat e vet nuk po e benin me per te qeshur. I thoti njeri nga keshilltaret te therasin nje humorist nga…

Më Shumë

Vampiret dhe Politika

Publikuar më 07/06/2016

Dy vampirë, babai dhe biri, bisedojnë me njëri-tjetrin. Babai: Bir, sonte do të hymë në një shtëpi dhe do të pimë pakëz gjak, nesër do të hymë në një tjetër,…

Më Shumë

Politikani shqiptar

Publikuar më 06/06/2016

Një politikan shqiptar po bisedonte me një mikun e tij: – E keqja ime është që kur të vdes, do shkoj fishek e në ferr… – Ndërsa e mira është,…

Më Shumë

Perrallat e Enverit

Publikuar më 22/04/2016

Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat…

Më Shumë