Basti

Publikuar më 24/03/2017

Tha klienti:

– Ah, jo, nuk do te porosit kerpudha.

– Ato gati sa sme helmuan javen qe shkoi. Kamarieri u perul me kofidence mbi tavoline dhe iu pergjigj:

– Me gjithe mend?

Atehere e fitova bastin me guzhunierin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento