2+2 ?

Publikuar më 18/03/2017

Një Ditë Mësuesja duke i përfunduar Notat dhe i erdh reni Agimit,pe pyet sa bajnë 2+2 ?
Agimi u përgjigjë, 4.bajnë,
Mësuesja-ulu Agim 5-she.
Agimi -e dita që bajnë 5-së po u habita se.

Të ngjashme

Ska komente

Komento